• Standaard

Het isoleren van uw zoldervloer

Het Isoleren van een zoldervloer uitbesteden aan een professional?

Kies voor het isoleren van uw zoldervloer door Vloerisolatie Friesland, op basis van een laag EPS korrels. Dit zorgt voor een uitstekende isolatie van uw zoldervloer en bovendien bestrijding van eventuele vochtproblemen. De investering kunt u zelfs terugverdienen met de energiebesparing die het oplevert! 

Isoleren zoldervloer: het aanbrengen van de isolatie

Iedere ruimte onder de vloer met een hoogte van minimaal 20 cm is geschikt voor de aanbreng van EPS korrels door Vloerisolatie Friesland. Wij blazen met behulp van een luchtstroom een laag EPS korrels onder uw zoldervloer. Onze werknemers brengen het product snel en vakkundig aan, waardoor u geen hinder ondervindt van onze werkzaamheden. Vloerisolatie Friesland zorgt er voor dat u zonder veel last kunt profiteren van lichtgewicht EPS korrels, die opzij kunnen worden geschoven om werkzaamheden uit te voeren.

Milieuvriendelijk en duurzaam isoleren zoldervloer

Vloerisolatie Friesland zorgt voor een milieuvriendelijke oplossing om je zoldervloer te isoleren, ten behoeve van een vochtvrije en uitstekend geïsoleerde zoldervloer. De onbepaalde levensduur en werking zorgt ervoor dat u een eenmalige investering kunt doen in een waarde verhogend aspect met betrekking tot uw woning. De unieke technische en isolerende eigenschappen van de EPS korrels voor uw zoldervloer zorgen voor een uitstekende toepassing, waar u optimaal profijt van zult hebben. Kies voor de duurzame en milieuvriendelijke oplossing van Vloerisolatie Friesland en zorg dat uw zoldervloer vrij blijft van vocht en uitstekend isoleert, met behulp van kwalitatief hoogstaande EPS korrels. En uw zoldervloer komt er uiteraard niet onder te leiden. 

Gratis offerte aanvragen voor isoleren zoldervloer

Vraag direct een gratis offerte aan voor het isoleren van een zoldervloer. 

Blog

 • Wat levert vloerisolatie u op?

  Isolatie van de vloer levert comfort op voor de gebruikers en bespaart u daar...

  Lees meer
 • Houd nattigheid buiten met kruipruimte isolatie

  Juist nu, met de herfst in aantocht, is aandacht voor uw kruipruimte een slim...

  Lees meer
Archief
 • Energiebesparing

  Energiebesparing

  Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

  Lees meer
 • Veel gestelde vragen

  Veel gestelde vragen

  Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

  Lees meer
 • 100% gerecycled materiaal

  100% gerecycled materiaal

  EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

  Lees meer