• Standaard

Isoleren van kleine kruipruimtes

Geplaatst op 19-10-2015

Vloerisolatie Friesland komt regelmatig een situatie tegen dat de kruipruimte niet volledig toegankelijk is of dat er onvoldoende werkruimte is om EPS vloerisolatie in de kruipruimte aan te brengen.

Zoals de foto’s al aangeven maakt Vloerisolatie Friesland het toch mogelijk. Indien de klant het wil kunnen er een aantal planken verwijderd worden in de woonkamer zodat we de balklaag te zien krijgen. Met onze blaastechniek kunnen we toch de kruipruimte isoleren. Door alle vakken geheel van links naar rechts te isoleren wordt er alsnog een optimale geïsoleerde vloer gecreëerd. Er wordt afgerekend met de vochtproblemen en de vloer zal niet meer koud aan voelen. Het is door de klant zelf te bepalen om de vloerdelen te verwijderen of het door Vloerisolatie Friesland te laten uitvoeren en onzichtbaar terug te plaatsen.

Deel dit bericht:

Blog

 • Wat levert vloerisolatie u op?

  Isolatie van de vloer levert comfort op voor de gebruikers en bespaart u daar...

  Lees meer
 • Houd nattigheid buiten met kruipruimte isolatie

  Juist nu, met de herfst in aantocht, is aandacht voor uw kruipruimte een slim...

  Lees meer
Archief
 • Energiebesparing

  Energiebesparing

  Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

  Lees meer
 • Veel gestelde vragen

  Veel gestelde vragen

  Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

  Lees meer
 • 100% gerecycled materiaal

  100% gerecycled materiaal

  EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.