• Standaard

Vloer isoleren: 3 tips

Geplaatst op 19-10-2015

Kiest u ervoor om uw vloer te laten isoleren, dan maakt u de juiste keuze. De juiste vloerisolatie zorgt er namelijk voor dat u niet alleen meer comfort heeft in uw woning, maar ook dat uw energierekening (fors) omlaag gaat. En dat willen we toch allemaal? Maar het isoleren van de vloer is een klus waar u goed over na moet denken. Een verkeerde vloerisolatie kost namelijk alleen maar meer geld en zal zeker niet voor meer comfort geven. Daarom hebben wij van Vloerisolatie Friesland voor u 3 tips waar u rekening mee moet houden wanneer u uw vloer gaat of laat isoleren.

Vloer isoleren tip 1: gebruik het juiste vloerisolatie materiaal

Er zijn verschillende methodes om uw vloer te isoleren met verschillende isolatiematerialen. Uiteraard heeft ieder isolatiemateriaal zijn of haar voor- en nadelen. Het vloerisolatie materiaal van dit moment is toch wel EPS. Om zowel voor goede isolatie te kiezen en vochtproblemen weg te nemen. Vloerisolatie met EPS Korrels levert verreweg het beste resultaat op dit moment. Zorg dat u bij het isoleren van uw vloer, gebruik maakt van EPS korrels. Meer informatie over de EPS korrels? De specialisten van Vloerisolatie Friesland staan u graag te woord.

Vloer isoleren tip 2: vraag altijd meerdere vloerisolatie offertes op

Een simpele zoekopdracht op Google met de term 'vloer isoleren' laat u al direct zien dat er veel vloerisolatie aanbieders zijn op de markt. De éne vloerisolatie specialist is uiteraard goedkoper dan de andere. Wij raden u altijd aan om meerdere vloerisolatie offertes op te vragen. Bekijk per vloerisolatie aanbieder o.a.:

 • Welk vloerisolatie materiaal wordt gebruikt? EPS-korrels is het beste.
 • Welke prijs wordt gevraagd voor het isoleren van de vloeren?
 • Met welke vloerisolatie specialist heeft u de beste klik?

Vloerisolatie Friesland helpt u graag op gang bij het isoleren van uw vloer met het aanbieden van een gratis offerte op maat. Wenst u géén gebruik te maken van de voorgestelde prijsopgave? Géén probleem. De prijsopgave is volledig vrijblijvend.

Vloer isoleren tip 3: start op tijd met het isoleren van de vloer

U wilt er natuurlijk in de winter warm bij zitten. Dan moet u wel zorgen dat uw vloer in de winter al is geïsoleerd. Buiten dat: hoe eerder u uw vloer laat isoleren, hoe eerder u start met het besparen op uw energierekening.

Gratis Extra Vloerisolatie tip: Blijf op de hoogte van vloerisolatie

Wist u dat er op de website van Vloerisolatie Friesland een veelgestelde vloerisolatie vragen pagina is? Heeft u nog aanvullende vragen omtrent vloer isoleren, dan kunt u daar terecht. Uiteraard kunt u ook geheel kostenloos contact opnemen voor meer informatie over het isoleren van uw vloeren.

Deel dit bericht:

Blog

 • Wat levert vloerisolatie u op?

  Isolatie van de vloer levert comfort op voor de gebruikers en bespaart u daar...

  Lees meer
 • Houd nattigheid buiten met kruipruimte isolatie

  Juist nu, met de herfst in aantocht, is aandacht voor uw kruipruimte een slim...

  Lees meer
Archief
 • Energiebesparing

  Energiebesparing

  Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

  Lees meer
 • Veel gestelde vragen

  Veel gestelde vragen

  Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

  Lees meer
 • 100% gerecycled materiaal

  100% gerecycled materiaal

  EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.