• Standaard

Vloer Isoleren

Geplaatst op 06-11-2015

U bent er achter: u wilt uw vloer isoleren. Dat kan bij Vloerisolatie Friesland. Sterker nog; u wilt uw vloer juist laten isoleren bij Vloerisolatie Friesland. Want dat is zeer waarschijnlijk de beste optie om uw vloer te isoleren.

Vloer Isoleren via Vloerisolatie Friesland

Vloerisolatie Friesland werkt door het hele land (zou je niet zeggen met die naam, maar het is echt waar!). Kruipruimtes isoleren is waar zij goed in zijn. In gesprek met Martin, één van de twee vloer isoleerders van Vloerisolatie Friesland: ‘Vloerisolatie Friesland is ontstaan nadat mijn partner Henk en ik er achter kwamen dat veel mensen behoefte kregen aan geïsoleerde vloeren en we zagen dat er geen goede, goedkope opties waren om vloeren te isoleren voor een leuke prijs. We zijn daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om zo goedkoop mogelijk kruipruimtes te gaan isoleren zodat iedereen zijn of haar vloeren kon isoleren zonder een fortuin uit te geven.’

Op de vraag waarom je juist via Vloerisolatie Friesland je vloer wilt laten isoleren, is Martin stellig: ‘vloeren isoleren moet je met het juiste materiaal doen. En dat is op dit moment met EPS korrels. Vloerisolatie Friesland gebruikt deze EPS korrels om de kruipruimtes te isoleren. Vloerisolatie Friesland gebruikt diverse blaasunits om de EPS korrels waarmee de vloeren worden geïsoleerd in de gehele kruipruimte te krijgen. Ongeacht hoe groot die kruipruimte is; Vloerisolatie Friesland weet uw kruipruimte bijna altijd te isoleren.

Nu ook uw kruipruimte isoleren met subsidie!

De overheid steunt u indien u uw vloeren wilt isoleren. Afhankelijk in welke provincie u woont is het mogelijk om subsidie te ontvangen bij het isoleren van uw vloer. Let wel op: indien u gebruik wilt maken van de subsidie, moet u die eerst aanvragen voordat u uw kruipruimte laat isoleren. De vloer isoleerders van Vloerisolatie Friesland raden u dus aan om het eerst goed te onderzoeken voordat u uw vloer laat isoleren om voor subsidie in aanmerking te komen. Uiteraard helpt Vloerisolatie Friesland u hierbij met raad en advies.

Starten met vloeren isoleren

Indien u wilt starten met het isoleren van uw vloeren, dan raden we u het volgende aan:

 • Bekijk de mogelijkheden van vloerisolatie subsidie. Dat doen de medewerkers van Vloerisolatie Friesland samen met u.
 • Vraag een offerte aan voor het isoleren van uw kruipruimte bij Vloerisolatie Friesland
 • Laat uw kruipruimte isoleren door de specialisten van Vloerisolatie Friesland
 • Profiteer van een geïsoleerde kruipruimte en dus o.a. lagere energiekosten.

Deel dit bericht:

Blog

 • Wat levert vloerisolatie u op?

  Isolatie van de vloer levert comfort op voor de gebruikers en bespaart u daar...

  Lees meer
 • Houd nattigheid buiten met kruipruimte isolatie

  Juist nu, met de herfst in aantocht, is aandacht voor uw kruipruimte een slim...

  Lees meer
Archief
 • Energiebesparing

  Energiebesparing

  Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

  Lees meer
 • Veel gestelde vragen

  Veel gestelde vragen

  Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

  Lees meer
 • 100% gerecycled materiaal

  100% gerecycled materiaal

  EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.