• Header huisje nieuw

Alle voordelen van een goede vloerisolatie

Een goede vloerisolatie heeft veel voordelen. Niet alleen zorgt u voor besparing in de energiekosten, maar ook overlast van ongedierte smoort u in de kiem door kruipruimte isolatie aan te brengen. Daarnaast biedt de isolatie nog vele andere voordelen. Vloerisolatie Friesland zet alle voordelen op een rij.

Reken af met muffe lucht, koude voeten en ongedierte

 

De voordelen van kruipruimte isolatie

 • Reken af met vochtproblemen: geen last meer van zwam of houtrot in uw kruipruimte en balklaag
  Veel kruipruimtes in Nederland staan (een deel van het jaar) onder water. Het water condenseert tegen de onderkant van de vloer waardoor er betonrot of houtrot kan ontstaan. Door uw kruipruimte te isoleren heeft u hier geen last meer van.
   
 • U bespaart op uw energiekosten met een relatief kleine investering
  Het aanbrengen van kruipruimte isolatie is een eenmalige investering die jaarlijks een besparing oplevert en vaak ook zorgt voor een waardeverhoging van uw woning. De relatief kleine investering heeft u dan ook snel terug verdiend!
   
 • Kruipruimte isolatie zorgt voor een warmere vloer
  Een kruipruimte zonder isolatie levert een koude luchtstroom op vanuit de vloer. Hierdoor krijg je sneller koude voeten. Door kruipruimte isolatie voelt uw vloer weer warm en behaaglijk aan.
   
 • Mensen met astma of reuma krijgen een beter klimaat om zich heen
  Een vochtige kruipruimte is een broeinest voor schimmels en bacteriën. Deze organismen beïnvloeden de luchtkwaliteit. Met name mensen met astma krijgen hier last van. Door de hogere luchtvochtigheid in huis hebben ook mensen met reuma meer klachten als de kruipruimte niet geïsoleerd is. Door vloerisolatie aan te brengen, creëert u een betere leefomgeving voor mensen met astma en reuma.
   
 • U vermijdt hoge reparatiekosten door voorkoming van vochtschade in de kruipruimte of in de rest van uw woning
  Vocht tast hout, beton en kabel- en leidingwerk in de kruipruimte aan. Door het vocht geen kans te geven door EPS-korrels aan te brengen, voorkomt u dat het vocht kan toeslaan. Het gevolg is minder reparatiekosten en onderhoud aan uw kruipruimte.
   
 • Uw kruipruimte blijft toegankelijk
  Mocht het toch een keer nodig zijn om onderhoud te plegen aan de kruipruimte, dan kunnen de EPS-korrels gemakkelijk opzij worden geschoven.

Geoxideerde leidingen raken door vloerisolatie niet verder aangetast

Blog

 • Wat levert vloerisolatie u op?

  Isolatie van de vloer levert comfort op voor de gebruikers en bespaart u daar...

  Lees meer
 • Houd nattigheid buiten met kruipruimte isolatie

  Juist nu, met de herfst in aantocht, is aandacht voor uw kruipruimte een slim...

  Lees meer
Archief
 • Energiebesparing

  Energiebesparing

  Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

  Lees meer
 • Veel gestelde vragen

  Veel gestelde vragen

  Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

  Lees meer
 • 100% gerecycled materiaal

  100% gerecycled materiaal

  EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.