• Standaard

Aanbreng van EPS korrels

Een laag EPS korrels wordt met behulp van een blaasmachine in de kruipruimte geblazen. Met onze methode kunnen we in een kruipruimte met een minimum hoogte van 35 cm EPS korrels aanbrengen. Vloerisolatie en kruipruimte isolatie is dus mogelijk in vrijwel iedere woning, ook wanneer de kruipruimte lastig begaanbaar is.

Werkzaamheden in de kruipruimte? Geen probleem!

EPS korrels zijn licht van gewicht. Wanneer er in de toekomst werkzaamheden in de kruipruimte moeten worden uitgevoerd, dan kunnen de EPS korrels gemakkelijk opzij worden geschoven, zodat bijvoorbeeld een elektricien of installateur er gemakkelijk bij kan. Bovendien kunt u gewoon over de EPS-korrels kruipen als dat nodig mocht zijn. De piepschuimkorrels zijn flexibel en veren daarom direct weer terug.

Verschillende compartimenten isoleren

Met de blaastechniek waarmee we de vloerisolatie aanbrengen, kunnen we veel kruipruimtes snel isoleren. Wanneer de kruipruimte onder de vloer bestaat uit verschillende compartimenten dan kan de blaastechniek niet in één keer worden uitgevoerd. In dat geval kunnen we een aantal planken van de vloer verwijderen zodat we de verschillende compartimenten kunnen vullen. Dankzij de blaastechniek hoeft er vaak maar een klein aantal planken verwijderd te worden om een goede en langdurige isolatie aan te brengen.

Uw kruipruimte binnen een dag isoleren

Onze speciaal opgeleide werknemers zorgen voor een snelle en vakkundige aanbreng van het product. Gemiddeld duurt het aanbrengen van de EPS-korrels in de kruipruimte ongeveer 2,5 tot 3,5 uur, afhankelijk van de oppervlakte van de kruipruimte en de mogelijkheid om op meerdere plekken de kruipruimte te betreden. Dankzij de beperkte tijd die nodig is om de EPS-korrels aan te brengen, voeren we vaak meerdere isolaties uit in dezelfde buurt. Heeft u buren die ook van plan zijn om de isolatie aan te brengen? Meld dit dan, vaak kunnen de voorrijkosten dan nog scherper.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw kruipruimte? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Blog

 • Wat levert vloerisolatie u op?

  Isolatie van de vloer levert comfort op voor de gebruikers en bespaart u daar...

  Lees meer
 • Houd nattigheid buiten met kruipruimte isolatie

  Juist nu, met de herfst in aantocht, is aandacht voor uw kruipruimte een slim...

  Lees meer
Archief
 • Energiebesparing

  Energiebesparing

  Onze isolatiewerkwijze met EPS korrels geeft het beste resultaat. Het wordt niet voor niets ook in nieuwbouwwoningen toegepast

  Lees meer
 • Veel gestelde vragen

  Veel gestelde vragen

  Niet de informatie gevonden die u zocht? Kijk tussen onze veel gestelde vragen

  Lees meer
 • 100% gerecycled materiaal

  100% gerecycled materiaal

  EPS korrels maken uw vochtige kruipruimte weer warm en droog. Bovendien worden ze gemaakt van 100% gerecycled materiaal

  Lees meer